ZAS – Kablovski Internet

Kablovski internet

ZAS – zajednički antenski sustav

Što je to ZAS?

ZAS – zajednički antenski sustav poznat i kao kablovski internet omogućuje neograničeno i pouzdano surfanje. Za spajanje na TONet mrežu preko zajedničkog antenskog sustava potrebno je samo imati pristup zajedničkoj anteni. Naši tehničari su već obavili veći dio posla ugradivši internetski sustav u antenski sustav Vaše zgrade.

Za sve naše pakete možete birati želite li ugovornu obvezu ili ne. Za kablovski internet oslobođeni ste plaćanja priključne pristojbe ako odlučite biti naš korisnik dvije godine.

Što ako u mojoj zgradi ne postoji ZAS?

Ukoliko u Vašem višestambenom objektu nije instaliran ZAS sustav i dalje nas možete nazvati i konzultirati se. Mi ćemo po Vašem pozivu izaći na teren i instalirati ZAS (za što nam je potrebno dopuštenje stanara). Instalacija sustava traje nekoliko dana, no nakon instalacije naši tehničari će Vas spojiti na sustav i od tog trenutka moći ćete neograničeno surfati.

Za sve naše pakete možete birati želite li ugovornu obvezu ili ne. Za kablovski internet oslobođeni ste plaćanja priključne pristojbe ako odlučite biti naš korisnik dvije godine.

Brza instalacija

Naši tehničari spoje router u antensku utičnicu u zidu i nakon provjere signala i osnovnih podešenja možete koristiti TONet internet.

Besplatna instalacija

Isključivo uz ugovor na dvije godine. Poklonite nam povjerenje a mi Vam nećemo naplatiti instalaciju.

Brz i pouzdan internet

Surfajte neograničeno i bez smetnji. ZAS je otporan na poteškoće koje se mogu javiti kod korisnika koji nisu na ZAS sustavu (smetnje kod prijama signala, mehanička oštećenja kabla i slično).

INTERNET 20 Mbps

22,45€ mjesečno
  • do 20 Mbps download
  • do 5 Mbps upload
  • FLAT RATE
  • Instalacija BESPLATNA uz ugovornu obvezu 24mj
  • Instalacija jednokratno 79,63 € BEZ UGOVORNE OBVEZE
  • Mogućnost Digitalne kablovske televizije
    za 10.00 €/mj (bez ugovorne obveze)

Želim paket ZAS interneta za privatne korisnike

Ostavite nam svoje podatke i odaberite željeni paket. Ovaj upit nije sklapanje korisničkog ugovora. Javit ćemo se u što kraćem roku.

VAŽNA OBAVIJEST ZA NAŠE KORISNIKE

Dragi naši korisnici, 

Obavještavamo vas o privremenim promjenama koje će se dogoditi u našim uslugama kako bismo osigurali optimalnu kvalitetu mreže i unaprijedili naš sustav. U razdoblju od 09. svibnja 2023. do 15. svibnja 2023., od 01:00 do 05:00 sati, bit će ograničena ili nedostupna određena funkcionalnost naših usluga radi planiranog održavanja.

Ovaj planirani period održavanja je od izuzetne važnosti za nas kako bismo osigurali pouzdanu i sigurnu mrežnu infrastrukturu koja će zadovoljiti vaše potrebe i očekivanja u budućnosti. U tom razdoblju, naš tim stručnjaka će provesti ažuriranja, testiranja i unapređenja našeg sustava kako bismo vam omogućili najbolje moguće iskustvo korištenja naših usluga.

Iako shvaćamo da ova ograničenja mogu izazvati određene neugodnosti, želimo vas uvjeriti da ćemo uložiti maksimalne napore kako bismo minimizirali njihov utjecaj na vaše svakodnevne aktivnosti. Nakon završetka ovog razdoblja održavanja, očekujemo poboljšane performanse, veću pouzdanost i nove značajke koje će vam pružiti bolje korisničko iskustvo.

Svakako preporučujemo da planirate svoje aktivnosti u skladu s ovom obavijesti i da prilagodite svoje potrebe u vremenu od 01:00 do 05:00 sati. Molimo vas za strpljenje i razumijevanje dok radimo na poboljšanju naših usluga. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili trebate dodatne informacije, naš je korisnički tim uvijek na raspolaganju kako bi vam pružio podršku. Možete nas kontaktirati putem naše službene web stranice ili telefonski na broj koji se nalazi na našoj web stranici.

Hvala vam na razumijevanju i povjerenju koje ste nam ukazali. Radujemo se nastavku naše suradnje i pružanju još boljih usluga u budućnosti.

S poštovanjem, Vaš TONet tim za podršku.

Hvala na prijavi

Vašu prijavu obradit ćemo u što kraćem roku. Molimo vas za strpljenje.

Za sve informacije slobodno nas kontaktirajte