O nama

O nama

potpuno neovisni

Tko smo?

TONet je tvrtka koja svojim korisnicima omogućuje bežični pristup Internetu, te nudi široku paletu Internet usluga. Osnovana je sredinom 2015. godine izborivši se za koncesiju bežičnih telekomunikacijskih usluga. Ideja naše tvrtke je olakšati Vam korištenje Interneta uz minimalne trokošve, oslanjajući se pri tome na WiMAX tehnologiju i bežično povezivanje.

Kod nas znate što dobijate i to je ono što nas izdvaja i po čemu želimo biti prepoznati. Ne razvijamo se na uštrb korisnika nego zajedno s korisnicima.

 

Zašto odabrati nas?

Posjedujemo vlastitu infrastrukturu za pružanje usluga, što nas čini potpuno neovisnima te Vam na taj način omogućavamo stabilniji i kvalitetniji internet po povoljnijim cijenama. Naša infrastruktura je izrađena u CLOUD WIRELESS sustavu koji neprestano nadograđujemo.

Naše usluge prilagođavamo korisnicima koji imaju mogućnost izbora: kod nas ne morate imate fiskni telefon da biste imali pristup internetu ali možete imati telefon ako to želite. Cijene prilagođene korisnicima su također ono što nas izdvaja u odnosu na konkurenciju. Zašto plaćati više ako to nije potrebno?

Prigovor možete poslati putem pošte, telefaksa ili elektroničke pošte.

Opći uvjeti poslovanja za davanje i korištenje elektroničkih komunikacijskih usluga

Pravni uvjeti i pravila korištenja web stranica TONet d.o.o.

Cijenik usluga i opreme. Cijene vrijede za sve korisnike ukoliko nisu drugačije regulirane ugovornom obavezom

Za investitore?

Ovo je poruka za investitore. Dobro bi bilo smisliti nekakav tekst. Većina manjh tehnoloških tvrtki ima ovakvo nešto. Eto, dajte si malo truda ili jednostavno prekopirajte od nekud 🙂

Mogao bih je i kopirati još jednom da ima smisla ovaj dio 🙂 Ovo je poruka za investitore. Dobro bi bilo smisliti nekakav tekst. Većina manjh tehnoloških tvrtki ima ovakvo nešto. Eto, dajte si malo truda ili jednostavno prekopirajte od nekud 🙂

Imate pitanje za nas?

Ostavite nam svoje podatke i unesite svoju poruku.  Javit ćemo se u što kraćem roku.