O nama

O nama

potpuno neovisni

Tko smo?

TONet je tvrtka koja svojim korisnicima omogućuje bežični pristup Internetu, te nudi široku paletu Internet usluga. Osnovana je sredinom 2015. godine izborivši se za koncesiju bežičnih telekomunikacijskih usluga. Ideja naše tvrtke je olakšati Vam korištenje Interneta uz minimalne trokošve, oslanjajući se pri tome na WiMAX tehnologiju i bežično povezivanje.

Kod nas znate što dobijate i to je ono što nas izdvaja i po čemu želimo biti prepoznati. Ne razvijamo se na uštrb korisnika nego zajedno s korisnicima.

 

Zašto odabrati nas?

Posjedujemo vlastitu infrastrukturu za pružanje usluga, što nas čini potpuno neovisnima te Vam na taj način omogućavamo stabilniji i kvalitetniji internet po povoljnijim cijenama. Naša infrastruktura je izrađena u CLOUD WIRELESS sustavu koji neprestano nadograđujemo.

Naše usluge prilagođavamo korisnicima koji imaju mogućnost izbora: kod nas ne morate imate fiskni telefon da biste imali pristup internetu ali možete imati telefon ako to želite. Cijene prilagođene korisnicima su također ono što nas izdvaja u odnosu na konkurenciju. Zašto plaćati više ako to nije potrebno?

Prigovor možete poslati putem pošte, telefaksa ili elektroničke pošte.

Opći uvjeti poslovanja za javne komunikacijske usluge TONet-a

Pravni uvjeti i pravila korištenja web stranica TONet d.o.o.

Cijenik usluga i opreme. Cijene vrijede za sve korisnike ukoliko nisu drugačije regulirane ugovornom obavezom

Za investitore?

Ovo je poruka za investitore. Dobro bi bilo smisliti nekakav tekst. Većina manjh tehnoloških tvrtki ima ovakvo nešto. Eto, dajte si malo truda ili jednostavno prekopirajte od nekud 🙂

Mogao bih je i kopirati još jednom da ima smisla ovaj dio 🙂 Ovo je poruka za investitore. Dobro bi bilo smisliti nekakav tekst. Većina manjh tehnoloških tvrtki ima ovakvo nešto. Eto, dajte si malo truda ili jednostavno prekopirajte od nekud 🙂

Imate pitanje za nas?

Ostavite nam svoje podatke i unesite svoju poruku.  Javit ćemo se u što kraćem roku.

VAŽNA OBAVIJEST ZA NAŠE KORISNIKE

Dragi naši korisnici, 

Obavještavamo vas o privremenim promjenama koje će se dogoditi u našim uslugama kako bismo osigurali optimalnu kvalitetu mreže i unaprijedili naš sustav. U razdoblju od 09. svibnja 2023. do 15. svibnja 2023., od 01:00 do 05:00 sati, bit će ograničena ili nedostupna određena funkcionalnost naših usluga radi planiranog održavanja.

Ovaj planirani period održavanja je od izuzetne važnosti za nas kako bismo osigurali pouzdanu i sigurnu mrežnu infrastrukturu koja će zadovoljiti vaše potrebe i očekivanja u budućnosti. U tom razdoblju, naš tim stručnjaka će provesti ažuriranja, testiranja i unapređenja našeg sustava kako bismo vam omogućili najbolje moguće iskustvo korištenja naših usluga.

Iako shvaćamo da ova ograničenja mogu izazvati određene neugodnosti, želimo vas uvjeriti da ćemo uložiti maksimalne napore kako bismo minimizirali njihov utjecaj na vaše svakodnevne aktivnosti. Nakon završetka ovog razdoblja održavanja, očekujemo poboljšane performanse, veću pouzdanost i nove značajke koje će vam pružiti bolje korisničko iskustvo.

Svakako preporučujemo da planirate svoje aktivnosti u skladu s ovom obavijesti i da prilagodite svoje potrebe u vremenu od 01:00 do 05:00 sati. Molimo vas za strpljenje i razumijevanje dok radimo na poboljšanju naših usluga. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili trebate dodatne informacije, naš je korisnički tim uvijek na raspolaganju kako bi vam pružio podršku. Možete nas kontaktirati putem naše službene web stranice ili telefonski na broj koji se nalazi na našoj web stranici.

Hvala vam na razumijevanju i povjerenju koje ste nam ukazali. Radujemo se nastavku naše suradnje i pružanju još boljih usluga u budućnosti.

S poštovanjem, Vaš TONet tim za podršku.